کارت مایفر MIFARE

کارت مایفر

کارت مایفر چیست؟

کارت مایفر یا همان کارت های هوشمند بدون تماس از تکنولوژی شناسایی فرکانس رادیوییRFID برای ارتباط بی سیم با یک کارت خوان استفاده می کنند.
یک آنتن مس یا آلومینیومی به یک مدار مجتمع (تراشه) متصل شده و سپس در داخل بدن کارت پلاستیکی به شدت تحت حرارت و فشار بالا لمینت می شود.

کارت های هوشمند بدون تماس از کارت های حافظه ساده با ساختار حافظه کم امنیت و ساختار حافظه تا کارت های رمزنگاری CPU و سیستم عامل های جاوا / بومی پشتیبانی می کنند.

کارت مایفر

کارت مایفر

 

با توجه به سرعت و راحتی کارت های RFID در بخش های آموزش، شناسایی، خرده فروشی و حمل و نقل، استفاده از تکنولوژی کارت هوشمند بدون تماس در سراسر جهان، در دهه گذشته به طور چشمگیری افزایش یافته است. کارت های هوشمند بدون تماس در سه فرکانس مجزا قرار می گیرند:

کارت های با فرکانس پایین ۱۲۵khz (LF)

 

RFID (شناسایی فرکانس رادیویی) استفاده از RFID در فرستنده برای شناسایی و ردیابی با استفاده از امواج رادیویی بدون تماس فیزیکی لازم است. یک شماره سریال که یک فرد را شناسایی می کند و شاید اطلاعات دیگری بر روی یک میکروچاپ که به یک آنتن متصل است (تراشه و آنتن با هم فرستنده RFID یا برچسب RFID نامیده می شود) ذخیره می شود.

آنتن این تراشه را قادر می سازد تا اطلاعات شناسایی به یک خواننده. فرستنده را می توان در یک کلید FOB، یک دستبند یا کارت برای دسترسی بدون تماس گذاشت، شایع ترین حامل فرستنده های RFID با این حال هنوز کارت های پلاستیکی است.

انواع کارت مایفر :

کارت های پلاستیکی با تراشه، به نام کارت تراشه یا کارت هوشمند، می توانند با انواع مختلف تراشه ها مجهز شوند. EM و Mifare دو نوع تراشه در تکنولوژی RFID هستند، اما کارت های هوشمند نیز می توانند با یک تراشه تماس بگیرند که تراشه قابل مشاهده روی کارت است. چیپ ارتباطی نیاز به تماس با یک خواننده برای اطلاعات دارد که تراشه های RFID نمی کند. در کارت های هوشمند نیز معمول است که یک نوار مغناطیسی برای دسترسی و ثبت نام استفاده شود.

 

اگر شما علاقه مند به کارت های هوشمند (مایفر) هستید؟ جهت کسب اطلاعات بیشتردر رابطه با قیمت کارت مایفر و انواع کارت مایفر موجود  با ما تماس بگیرید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *