کارت الکترونیکی خام

کارت الکترونیکی خام

کارت الکترونیکی خام

پیشرفت تکنولوژی در دنیای امروز بشریت را به سوی مکانیزه نمودن همه امور سوق می دهد. به صورتی که نیاز است حتی کارهایی که زیاد مهم و ضروری به نظر نمی رسند نیز با این روش هماهنگ شوند. به عنوان مثال برخی از کلیدها دیگر از جنس فلز نمی باشند و به جای آنها از کارت های مغناطیسی یا نوری استفاده می شود. بنابراین می توان نفوذ کارت های الکترونیکی را در زندگی روزمره مشاهده نمود.

 

اهمیت کارت الکترونیکی

امروزه با رشد فناوری و افزایش گردش های مالی نیاز به استفاده از ابزار الکترونیکی کاملا احساس می شود. استفاده از پول مجازی تحولی در صنعت بانکداری ایجاد نموده است. در این رابطه استفاده از ابزاری جهت بهره برداری از این خدمات مانند کارت الکترونیکی رواج یافت.

 

کارت الکترونیکی

کارت الکترونیکی اولین و مهمترین ابزاری است که در پرداخت های الکترونیکی مورد استفاده قرار می گیرد. این دسته از کارت ها که در اختیار افراد متقاضی قرار می گیرد به نام کارت های پرداخت نیز معروف می باشد. کارت الکترونیکی را معمولاً از جنس پی وی سی تولید می نمایند، زیرا دوام و ماندگاری بالایی دارد.

 

انواع کارت الکترونیکی خام

کارت الکترونیکی بر اساس نوع پذیرش در ریدر یا کارتخوان در دو نوع تماسی و غیرتماسی وجود دارند.

کارت های تماسی جهت ایجاد ارتباط با دستگاه می بایست با آن تماس فیزیکی داشته باشند. به عبارتی آن بخش از کارت که شامل اطلاعات می باشد می بایست درون کارت خوان قرار گیرد و به صورت مستقیم با هد دستگاه در تماس باشد.

اما این ارتباط در کارت های غیرتماسی به وسیله ی امواج رادیویی انجام می گیرد. بدین صورت که نیازی به تماس مستقیم با ریدر نمی باشد و با قرار دادن کارت الکترونیکی در مجاورت دستگاه اطلاعات خوانده می شود.

کارت هیبریدی یا ترکیبی یکی دیگر از انواع کارت اعتباری می باشد که اخیرا مورد توجه قرار گرفته است. این دسته از کارت ها از ترکیب چند تکنولوژی تولید شده اند و چندین قابلیت را به صورت همزمان با هم ارائه می نمایند. به عنوان مثال برخی از آنها، یک کارت علاوه بر داشتن قابلیت غیر تماسی، به یک چیپ هم مجهز شده است و می توان از آن در سیستم های تماسی نیز استفاده نمود.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *